Otvoren Adventski sajam u Šibeniku

0

Sinoć je na novoj pozornici u Perivoju Roberta Visianija gradonačelnik Željko Burić ovogodišnji Adventski sajam proglasio otvorenim, iako je blagdanska priča započela još poslijepodne kada je Sajam otvorio vrata.

Perivoj Roberta Visianija se, nakon lanjskog, „vatrenog krštenja“, pokazao kao omiljeno okupljalište svih generacija – Šibenčani su s oduševljenjem i u velikom broju ušetali u blagdansku čaroliju u središtu grada. Advent u Šibeniku pozitivna je i lijepa priču koja svake godine sve više raste, a dovoljan je dokaz sve ovo čime smo večeras okruženi – uz naše ugostitelje i izlagače, to su i adventske kućice izrađene rukama učenika naše Srednje strukovne škole, na čemu sam im posebno zahvalan. Ne preostaje nam ništa drugo nego – biti u parku i – uživati! kazao je gradonačelnik Željko Burić čime je započeo Adventski sajam u sklopu božićno-novogodišnje manifestacije grada Šibenika ”950a u Docu – Budi u Šibeniku 2016.”

Na novoj je pozornici „Kraljevom dvoru“, prepunoj razdragane publike, zabava nastavljena s jednim od najdugovječnijih europskih tribute bendova – izvrsnim Beatles Revival Bendom. Šibenčani su petak na otvorenom, osim svevremenskim hitovima liverpulskih čupavaca, začinili i inovativnom ponudom ovogodišnjih ugostitelja i izlagača, među kojima ipak valja naglasiti kućicu Kluba Šibenčana, omiljenog studentskog okupljališta, koje se, samo za ovu prigodu, izmjestilo iz matičnog Zagreba u – matični Šibenik.

Tijekom vikenda Adventski sajam je otvoren od 10 do 1 ujutro, a radnim danom od 18 sati. Za više informacija posjetite Facebook stranicu Advent u Šibeniku ili doznajte na internetskim stranicama grada Šibenika http://www.sibenik.hr/950-a-u-docu/advent-u-sibeniku. Vidimo se u đardinu!