Otvoren je renovirani maximarket Tommy u Benkovcu!

0

Ovim putem želimo informirati javnost o ponovnom otvorenju renoviranog maximarketa Tommy u Benkovcu, na adresi Kralja Dmitra Zvonimira 4, dana 19. prosinca 2019.


Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.

Tommy maximarket Benkovac obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je povećan i opremljen je po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine.

Pored obnovljenog prodajnog prostora, u ovom maximarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.
U potpuno renoviranom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 800 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.