Owl festival: Osvoji all-inclusive paket za četiri osobe

0
Foto: PR

Owl festival novo je ime na domaćoj festivalskoj sceni koje okuplja publiku s područja Hrvatske, ali i šire regije, a odlikuju je ga izvrsna glazba u izvedbi domaćih i stranih imena poznate klupske scene, dobar provod, prijateljstvo i obilje hrane i piće po kojoj je naša obala poznata. Tako će Orebić od 31. svibnja do 2. lipnja zauzeti centralnu poziciju zabave u luksuznoj vili Antonio.

Kako bi cijelodnevno uživanje bilo popraćeno izvrsnom glazbom, probrana imena house, electro, RNB, trap i hip hop glazbene DJ scene – Connect, Mike & Me, Monks, Three6Savage, DJ Sani, Jaxtasy, MC Poppa, Triton i drugi, bit će prisutni na nekoliko pozornica.

Vrhunski tim omogućio je svim posjetiteljima poseban oblik druženja i zabave kakav se na ovom području teško može uspoređivati s drugima. Bez obzira na to koliko je sati, vrijeme će u Orebiću stati za sve one koji se pridruže Tecolote Empireu.

Kako bi publika mogla potpuno opušteno i bezbrižno uživati na festivalu, organizatori su pripremili posebne paket-aranžmane koji uključuju sve što je potrebno: ulaznice na festival, posebne propusnice u resort, noćenje u vrhunskom smještaju, hranu i piće.

Upravo jedan takav all-inclusive paket za četiri osobe može postati Vaš! U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti paket za četiri osobe u vrijednosti od 6.000 kn koji uključuje smještaj te ulaznice na događaj u luksuznoj vili Antonio te hranu i piće na samoj lokaciji. Razveselite svoje društvo sa savršenim početkom ljeta!

Na našem Instagramu u zadnjoj objavi označi ekipu s kojom ovaj vikend želiš u Orebić. Izvlačenje dobitnika u četvrtak, 30.05.2019. u 18 sati. 

[Paket nazvan Standard paket za četiri osobe uključuje četiri ulaznice za ovu dvodnevnu zabavu, četiri propusnice u resort Villa Antonio, apartman za dva noćenja, besplatno piće u baru, buffet doručak i večeru.]