Pjeni se Poljud: Pobjedu žele i Jadran i Mornar BS

0

Jadran i Mornar BS odigrat će u malom bazenu Poljuda u 20.15 gradski derbi Triglav vaterpolske lige. Bodovi su potrebni i jednima i drugima.

Mi smo u potpuno različitim situacijama. Mornar BS je u izvrsnoj poziciji nakon ove serije da zadrži visoko četvrto mjesto. Međutim, isto tako i nama trebaju bodovi. Mi smo u jednoj totalno drugačijoj situaciji od Mornara, nama su bodovi nužno potrebni da ipak malo mirnije dočekamo samu završnicu Triglav lige. Ne želimo se dovesti u poziciju da visimo do samog kraja, rekao je trener Jadrana Mile Smodlaka.

U dobrom smo nizu, u dobrom raspoloženju. Igramo dobro, imamo dosta bodova. Zadovoljan sam i položajem na ljestvici, nakon prvih nekoliko kola bili smo pri dnu, a sada već pomalo gledamo i prema završnom turniru. Čeka nas dobra i vesela utakmica, u kojoj vjerujem da će moji momci dati svoj maksimum, izjavio je trener Mornara BS Zdeslav Vrdoljak.

Prvi gradski derbi, odigran prije tri mjeseca, pripao je Mornaru BS s 11:9, ali nakon što je Jadran u posljednju četvrtinu ušao s prednošću 8:6, da bi Mornar završnih 8 minuta dobio s 5:1.