PJESMA DANA: Odgovori na naš poziv s pjesmom i uzmi minimalno 2000 kn u centru Mall of Split

0

Svjetska istraživanja kažu da u sat i pol pjevanja možeš izgubiti 200 kalorija! Istraživanje na Dalmaciji kaže da pjevajući možeš i – dobit – 2000 kn za shopping!

Ako nemaš problem zapjevati u zamjenu za lovu, bilo kad i bilo di, čitaj dalje.

Edita i Garbin svako jutro proglašavaju PJESMU DANA. Na tebi je da pažljivo slušaš, i na naš poziv odgovoriš – pjevajući refren zadane pjesme dana. Bez “halo”, “molim” ili “aaaa”, samo i jedino – refren pjesme dana. I to cijeli refren, ne samo početak. I to treba točno, ne ofrlje. Ni jednu riječ ne smiš falit.

Želiš li minimalno (!) 2000 kn za shopping u centru Mall of Splitprijavi se. Pošalji nam SMS s ključnom riječi PJESMA na 60478 za 2.40 kn (PDV uključen) i svojim osobnim podacima. Podigni slušalicu, zapjevaj refren pjesme dana i uzmi nam lovu!

Da ponovimo, mi zovemo tebe, a ti nam se javljaš pjevajući. Ok, možda se tako javiš i svom šefu, ženi iz banke, možda zapjevaš i svekrvi… Isplati se riskirati! 2000 kn je u igri!

Ako nitko od vas ne otpjeva sve po pravilima, sutra nastavljamo s istom pjesmom, a lova se uvećava za 2000 kn.

I još nešto…Za sat vremena smijanja potrošit ćeš oko 200 kalorija, a ako nam uzmeš lovu, nitko sritniji od tebe! Skinut ćemo ti kile i podebljat ćemo ti novčanik.

Pusti teretanu, pjevaj pjesmu dana na Dalmaciji!

Nemoj poslije da bude “nisam znao”, sva pravila pročitaj ovdje  – Pravilnik Pjesma dana