Počeo online Sajam poslova u turizmu i sezoni

0
Foto: pixabay.com

Počeo je online Sajam poslova u turizmi i sezoni – Sezonac.hr! Od 22. do 29. siječnja na sajmu se predstavlja 40 izlagača s više od 180 oglasa za posao.

U pitanju su poslovi za stalno ili sezonski, u hotelima, restoranima, turističkim agencijama, trgovini, proizvodnji ili nekom drugom uspješnom poslovnom subjektu. Virtualni Sajam poslova u turizmu i sezoni je u organizaciji vodećeg hrvatskog portala za zapošljavanje, MojPosao.net.

Virtualni sajam poslova dostupan je 0-24 korištenjem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), a prijava na oglase je posve jednostavna putem kratkog obrasca.

Tvrtke izlagači koji zapošljavaju na Sajmu su: Le Meridien Lav, Jamnica, Tommy, Radisson Split, Lidl, Maistra, Liburnia Riviera Hoteli, Bluesun Hoteli, Zaton Holiday Resort, Hotel Katarina, Mlinar, Laguna Novigrad, Hoteli Cavtat, Pine Beach Pakoštane, Kaufland, Zagrebačka pivovara, Ribola, Svpetrvs Hoteli, Restoran 360, Dukat, Studenac, Dubrovački zalasci sunca, Restoran Giaxa, Cresanka, Lošinjska plovidba – turizam, Hoteli Njivice, Peronaldienst, Roan Camping Holidays, Metro, Lush, Adriatic.hr, Europcar, Hotel Mirari, Pastura, Coca-Cola, Jadranka turizam, Konzum, TUI Blue i Tisak.

Ponuda poslova podijeljenja je u četiri kategorije – ‘Recepcija, domaćinstvo i administracija’, ‘Hrana&piće, spa, animacija i zabava’, zatim ‘Održavanje, sigurnost i proizvodnja’ te ‘Prodaja, skladištenje i logistika’.

Šarolika ponuda poslova odnosi se i na studente te strane radnike, a zanimljiva je i ponuda programa pripravništva za buduće hotelske menadžere. Na svakom od štandova izlagača/tvrtki zainteresirani kandidati mogu pronaći sve potrebne informacije o radnim uvjetima, fotografije radnog okruženja, priče trenutnih zaposlenika, mogućnosti edukacije i ostale bitne informacije.

Posebnost Sajma je i online chat koji svim zainteresiranim tražiteljima posla omogućuje direktnu komunikaciju sa željenim poslodavcem.