Počeo Virtualni sajam karijera i znanja

0
Foto: PR

Počeo je  najveći regionalni online sajam poslova i edukacije – Virtualni dani karijera i znanja! Do 23. listopada na sajmu se predstavlja preko 80 izlagača iz Hrvatske i regije. Sajam već tradicionalno organizira MojPosao, u suradnji s partnerskim portalima Infostud.com, Posao.ba i Vrabotuvanje.com.mk.

Od 16. do 23. listopada svi posjetitelji sajma, na adresi www.dankarijera.com, mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta, odnosno tečajeva i edukacija koje predstavlja preko 80 izlagača iz Hrvatske i regije.

Pristup sajmu moguć je od 0 do 24, putem svih pametnih uređaja, a na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju putem chata i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Pored velikog izbora poslova i edukacija, sajam će ponuditi i Virtualni Hackathon – natjecanje u programiranju u okviru kojeg svi zainteresirani mogu prezentirati svoje vještine hacklanja i rješavanja zadataka u nekom od programskih jezika (C++, Java, PHP, Java Script, Phyton 3), a one najbolje, uz osjećaj ponosa, očekuju i nagrade.

Također, svi posjetitelje sajma, a naročito oni s radoznalom crtom, pozivaju se da se pridruže u Lovu na blago. Svakodnevno posjećujte štandove poslodavaca, širom otvorite oči i istražujte. U trenutku kada se na štandu izlagača (ili oko njega) pojavi nagradna ikona, na vama je da na što kreativniji način odgovorite na postavljeno nagradno pitanje. Najmaštovitiji odgovori donose vrijedne nagrade!