Počinje Torcida kup!

0
Foto: torcidakup.com

Utakmicom branitelja naslova Biberon Maraske i Dograde Chilla Sailinga u 20.30 na igralištu u Vukovarskoj ulici počinje 24. izdanje malonogometnog Torcida kupa.

U 21.30 će se sastati Zlatko Celent AŠ Kružni tok i CB Midis, a u 22.30 104 Dalmatinca Turjaci i Art interijeri.

Turnir konačno počinje. Igralište je spremno, u tijeku su posljednja “šminkanja”. Svlačionice, koje su bile najveći problem, su srušene i napravljene nove novcate. Imat ćemo još bolje uvjete nego do sada. Već nekoliko godina imamo tu praksu da, kao u Wimbledonu, prvu utakmicu odigra branitelj naslova. Vidjet ćemo može li zvjezdana ekipa Biberon Maraske ponoviti lanjski uspjeh, po svima su prvi favoriti. Ako nas vrijeme posluži, prvaka ćemo dobiti malo iza Velike Gospe, ali spremni smo, bude li trebalo, raditi i do početka rujna, pa i dulje. Važno je samo da turnir uspješno privedemo kraju, rekao je za Radio Dalmaciju voditelj natjecanja Torcida kupa Josip Radić.

U utorak i srijedu neće biti utakmica zbog Svjetskog nogometnog prvenstva, a turnir se nastavlja u četvrtak kada je na rasporedu pet utakmica mladih, od 19-24 sata. U petak i subotu će se igrati veteranski turnir, od 19.40-23.50, a u nedjelju, na dan finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, tri utakmice mladih, od 20.30-23.30.