Poginuo igrač Squarea i mladi reprezentativac Andro Zarač

0
Foto: arhiva RD

Na povratku s malonogometnog turnira u teškoj prometnoj nesreći poginuo je mladi igrač Squarea Andro Zarač (19).

Policija je izvijestila da je noćas, nešto iz ponoći, na predjelu Batahovine u Dubrovniku došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a jedna je osoba lakše ozlijeđena.

“Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo. Uslijed udara, 19-godišnji vozač i njegova 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci”, stoji u priopćenju.

Uslijed zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je 18-godišnja suputnica lakše ozlijeđena.

Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige.

Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren. Mladiću je navodno zatajilo srce zbog čega je pao s motocikla.

Zarač je bio vrlo talentiran igrač Squarea u kojem je igrao protekle dvije sezone, a prošle je godine nastupio za U19 futsal reprezentaciju u kojoj se iskazao kako golovima tako i prikazanom igrom.