Poginuo u prevrtanju vozila kod Vodica

0
Foto: pixabay.com

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 3,20 sati dogodila na lokalnoj cesti prema Jadriji, smrtno je stradao 47-godišnjak.

Do prometne nesreće je došlo kad se 47-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Fiat šibenskih registarskih oznaka, krećući se lokalnom cestom u smjeru Jadrije i dolaskom do raskrižja s mjestom Bogdanovići, na ravnom dijelu ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega u zanošenju automobilom prelazi u prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera. Nakon toga osobnim automobilom izlijeće van kolnika, udara u kameni suhozid, od kojeg se odbija, a automobil se višestruko prevrće i zaustavlja van kolnika okrenut na krov. Policijski službenici su po dolasku na mjesto događaja izvukli vozača iz automobila, s obzirom je automobil počeo gorjeti, a dolaskom Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt vozača. Automobil je u potpunosti izgorio.

O navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

 

Ranije……….

 

Na cesti prema Jadriji kod Vodica noćas oko 03.30 sati došlo je do teške prometne nesreće.

Policija je dobila dojavu da je jedno vozilo okrenuto na krov i da gori. Iz vozila je izvučena jedna muška osoba za koju je Hitna pomoć konstatirala smrt. Više informacija bit će poznato nakon očevida.