Policijski službenik savjetnik za sigurnost svake srijede u Podstrani

0
Foto: splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr

Otvaranjem ureda Druge policijske postaje u Postrani, na adresi Jurasova ulica broj 2 (bivši prostor TZ), ostvarene su pretpostavke za veću nazočnost i dostupnost policijskih službenika na području Postrane. Održiva sigurnost u bitnom je uvjet bolje kvalitete život na određenom prostoru što je dugoročni cilj i Općine Postrana koja želi kroz partnerstvo u zajednici i uz suradnju sa Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom aktivno raditi na unaprijeđenu sigurnosti.


Sudjelovanje građana i komunikacija sa policijom u bitnom pridonosi navedenim ciljevima te otvara pretpostavke za podizanje razine sigurnosne kulture i samozaštite te aktivne brige za zajednicu.
U cilju bolje dostupnosti od 19 . siječnja 2022 godine, svake srijede od 09.00 do 11.00 sati, u ovom uredu, građani će moći razgovarati sa specijaliziranim policijskim službenikom za prevenciju – savjetnikom za sigurnost.

Građani mogu očekivati odgovore na pitanja vezan sa prevenciju osobne sigurnosti i sigurnost svoje imovine, samo zaštitno ponašanje, rizike i zaštitu poslovne djelatnosti, savijete vezano sa rizična ponašanja djece i mladih, te osnovne informacije o radu policije.