POLIKLINIKA VITALIS IZ MOSTARA – VODEĆI DIJAGNOSTIČKI I OPERATIVNI CENTAR U REGIJI

0

Poliklinika Vitalis iz Mostara zadnjih je nekoliko godina vodeća zdravstvena ustanova u regiji, s preko 150 stručnjaka u zdravstvu i vrhunskom modernom opremom za dijagnostiku i liječenje svih pacijenata. Ovu zdravstvenu ustanovu godišnje posjeti preko 100.000 zadovoljnih pacijenata, a taj broj konstantno raste.

Ono što ističe Polikliniku Vitalis od drugih ustanova je vrhunska dijagnostika i mogućnost pružanja svih zdravstvenih usluga na jednom mjestu. U ovoj ustanovi se nude usluge kao što su:

· MAGNETNA REZONANCA 3 TESLA

Zasigurno najmoderniji i najbolji aparat magnetne rezonance u regiji proizvođača Philips. Ono što ističe ovaj uređaj od drugih jest to što nudi dosta kraće vrijeme snimanja i kristalno čistu sliku. Zbog jedinstvene kombinacije opreme i softvera, ovaj uređaj podiže ljestvicu u dijagnostičkom prikazu mozga, regije glave i vrata, kralježnice, koštano-zglobnog sustava, dojke, prostate, rektuma, abdominalnih organa i krvnih žila. Ovu pretragu možete obaviti i u anesteziji uz nadzor naših anesteziologa. Snimanje možete obaviti svaki dan i bez liste čekanja.

· MSCT dijagnostika

Aparat zadnje generacije je u Poliklinici Vitalis i to Philips Ingenuity Elite 128 slice MSCT, što znači iznimno male doze zračenja za potpunu sigurnost pacijenta. Novi MSCT uređaj skenira organ za vrijeme snimanja u 128 slojeva te tako omogućuje brzu i preciznu dijagnostiku. Sadrži vodeće tehnologije koje poboljšavaju kvalitetu snimaka unatoč implantatima ili pomicanju za vrijeme snimanja. Također, omogućava značajno manju dozu zračenja za pacijenta. Možete obaviti sve vrste snimanja.

· OSTALA RADIOLOŠKA DIJAGNOSTIKA

Kao trenutno najbolji radiološki centar na prostoru Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske uz magnetnu rezonancu i MSCT poliklinika Vitalis nudi i brojna druga radiološka snimanja pod vodstvom regionalno poznatih stručnjaka na čelu sa prof. dr. sc. Mirom Miljkom. Možete obaviti bez čekanja dijagnostička snimanja kao što su: denzitometrija, digitalna mamografija, digitalni rendgen i sva ultrazvučna snimanja.

ZAŠTO JE POLIKLINIKA VITALIS POSTALA I VODEĆI CENTAR ZA OPERACIJE?

Poliklinika Vitalis je vodeća ustanova za dijagnostiku, a samim time je postala i vodeći centar za liječenje otkrivenih dijagnoza. Možete obaviti brojne zahvate zbog kojih su pacijenti nerijetko morali tražiti pomoć u udaljenim mjestima po znatno većim cijenama zdravstvenih usluga. Operativni zahvati koji se mogu obaviti u apartmanima za diskretni oporavak, intenzivnom potporom i uz nadzor naših liječnika anesteziologa su:

· OPĆA KIRURGIJA

Brojni zahvati po principu dnevne bolnice kao što su: uklanjanje lipoma i ateroma, operacija hernije, operacija fisure, laparoskopska operacija žuči, proktološke operacije i brojni drugi zahvati.

Opća kirurgija – Poliklinika Vitalis

· GINEKOLOGIJA

Vodeći centar za dijagnostiku i operativno liječenje. U Poliklinici Vitalis možete obaviti: laparoskopske zahvate, histeroskopiju, biopsije, LETZ, uklanjanje polipa i brojne druge zahvate.

· ORTOPEDIJA

Pod vodstvom vrhunskih stručnjaka dr. Darke Matića, dr. Adnana Zubovića i dr. Zdenka Ostojića u Poliklinici Vitalis rade se sve vrste ortopedskih zahvata: artroskopske operacije, blokade kralježnice i zglobova, ugradnja totalnih endoproteza, osteotomije, operacije karpalnog kanala i brojni drugi zahvati

· UROLOGIJA

Pod vodstvom dr. Mustafe Bazardžanovića vodeći je centar za minimalno invazivne zahvate iz urologije. Jedan od noviteta je lasersko razbijanje kamena u bubrezima uz najsofisticiraniju opremu za urologiju.

· VASKULARNA KIRURGIJA

Pod vodstvom dr. Nedžada Rustempašića Poliklinika Vitalis je vodeći centar za lasersku tehnologiju. Vene i bolovi u nogama se jednostavno mogu ukloniti laserskom tehnologijom.

· INTERVENTNA KARDIOLOGIJA

Pod vodstvom svjetski priznatoga dr. Ante Anića Poliklinika Vitalis godišnje obavi oko 300 zahvata na srcu kao što su: radiofrekventna ablacija srca, koronarografija, ugradnja stentova, ugradnja pacemakera i brojni drugi zahvati.

U Poliklinici Vitalis također možete obaviti sve zahvate iz plastične i rekonstruktivne kirurgije kao i otorinolaringologije i maksilofacijalne kirurgije. Sve navedeno govori da je Poliklinika Vitalis vodeći zdravstveni centar u regiji.

 

Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb, Mostar, Bosna i Hercegovina

00387 36 310 210

00387 63 222 739

www.poliklinikavitalis.com