Od danas otežan ulaz u Split iz smjera Omiša

0
Foto: PR

Zbog izgradnje podzemne komunikacijske kanalizacije za HT, od danas, 15.01.2017. bit će otežan ulaz u grad iz smjera Omiša. Građevinski radovi će se obavljati u Ulici kralja Stjepana Držislava i Ulici Brauna Trenka u Splitu.
Zbog nedostatka kabelske kanalizacije između objekata potreban je iskop rova u dužini 150m. Prilikom izvođenja radova promet će se odvijati uz ograničenje brzine od 40 km/h na ulici kralja Stjepana Držislava, dok će ulazno-izlazni trak u ulicu Baruna Trenka biti zatvoren za sav promet. Dakle građani gradskog kotara Sirobuja će ulaz tj. izlaz iz kvarta imati preko Ulice Hrvatske neovisnosti na Ulicu kralja Stjepana Držislava (preko autopraonice).

Tom prilikom postavit će se privremena regulacija prometa (shema na slici), te iz Hrvatskih cesta mole vozače za strpljenje.

Privremena regulacija će biti postavljenja od 14. siječnja u 24:00 i bit će na snazi do kraja radova. Svi radovi će potrajati maksimalno tri radna dana.

Svi radovi će se odvijati prema pravilima struke i uz stručni nadzor osoba ovlaštenih za nadzor iz firmi HT-a, Ericssona Nikola Tesla Servisa i HC-a. Radovi se izvode u svrhu poboljšanja telekomunikacijskih veza i na dobrobit građana.