Popis svih punktova za cijepljenje u Zadarskoj županiji

0
Foto: pixabay.com

Zbog pojačanog interesa za cijepljenje na području Zadarske županije od srijede, 10. studenoga, pa do kraja studenoga 2021. godine svi zainteresirani za cijepljenje, osim u ordinacijama opće/obiteljske medicine koje provode cijepljenje svojih pacijenata u redovnom radnom vremenu i na cijepnom punktu Višnjik u Zadru, moći će se cijepiti i na područjima određenih gradova i općina.

1. Od srijede, 10. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Gradu Pagu na adresi Trg kralja Petra Krešimira IV. (Knežev dvor), i to svake srijede do kraja mjeseca studenoga u vremenu od 11 do 13 sati, prema potrebi, a o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

2. U četvrtak, 11. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Biogradu na Moru na adresi Šetalište kneza Branimira 30 (Gradska knjižnica) pa do kraja studenog još u srijedu, 17. studenoga te u četvrtak, 25. studenoga, u vremenu od 10 do 13 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožeri civilne zaštite.

3. U petak, 12. studenoga 2021. godine, organizira se u cijepljenje u Benkovcu (u tijeku je dogovor oko lokacije) i to svakog petka u studenom po potrebi u vremenu od 10 do 13 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

4. U subotu, 13. studenoga 2021. godine, za stanovništvo otoka Ugljana organizira se cijepljenje u Kalima na adresi Put Male luke 40 (objekt škole Valentin Klarin) te svake subote u studenom po potrebi u vremenu od 10 do 13 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

5. U ponedjeljak, 15. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Obrovcu (u tijeku je dogovor oko lokacije) i to svakoga ponedjeljka u studenom po potrebi u vremenu od 10 do 13 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

6. U utorak, 16. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Gračacu na adresi Ulica Nikole Tesle 72 (objekt Doma zdravlja Zadarske županije) te svakog sljedećeg utorka u studenom po potrebi i u vremenu od 12 do 15 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

7. Osim navedenoga izvješćujemo vas da cijepni punkt na Višnjiku u Zadru produžuje radno vrijeme tijekom studenoga pa će se tako građani, osim radnim danima od subote, 13. studenoga, moći cijepiti i vikendima u vremenu od 7 do 13 sati.