Poslastica: Jug-Pro Recco!

0
Foto: Radio Dalmacija

Derbi 7. kola B skupine vaterpolske Lige prvaka igra se u Gružu. Jug CO u 20.30 dočekuje talijanski Pro Recco. Trener Juga Vjekoslav Kobešćak zadovoljan je stanjem u momčadi.

To je prava vaterpolska poslastica. U Gruž dolazi najjača momčad Europe i svijeta. Potrudit ćemo se da pobijedimo ukoliko je to moguće i svakako da budemo bolji nego u prvoj utakmici u Italiji kad su bili bolji od nas za 8 pogodaka. Stanje u momčadi nam je dosta dobro, nema ozlijeđenih igrača, vratio se i Maro Joković nakon duže stanke pa se nadam našoj dobroj igri i da možemo konkurirati Pro Reccu, rekao je Kobešćak za Radio Dalmaciju.

To je momčad sastavljena od ponajboljih igrača na svijetu, pokrivena na svim pozicijama. Može držati ritam igre kao niti jedna druga momčad. Da bi se igralo protiv njih treba biti plivački i tjelesno vrlo jak, imati koncentraciju, držati se zadataka, a par pojedinaca mora imati izvrstan dan. Puno se toga treba poklopiti da bi ih se pobijedilo, ali u nekom scenariju mi to možemo. Nadam se našoj dobroj igri pa ćemo vidjeti gdje nas ona može dovesti, dodao je trener Juga CO.

Nadam se da će tribine biti pune. Ovo je uvod za Final Four regionalne lige sljedećeg vikenda. Uvijek imamo lijepu podršku, ali sad ide niz utakmica na kojoj očekujemo pravu vaterpolsku atmosferu, dostojnu protivnika kao što je Pro Recco, ali i dostojnu momčadi kao što je Jug, zaključio je Kobešćak.

U skupini A se u 18 sati u Rijeci sastaju Primorje Erste banka i njemački Spandau.