Poziv mladima: U studenom još bogatiji program Kluba Zona

0
Foto: PR; Info zona

Nakon uspješnog listopada, program Kluba Zona u studenom još je bogatiji. Info zona je sa suradnicima pripremila dvostruko više prilika za kvalitetno provođenje slobodnog vremena uz besplatna predavanja, izložbe, tematska druženja i edukacije.

Novosti u studenom su Graffiti street art radionica koje će voditi ulični umjetnik i akademski slikar Ivan Svaguša te Građanski inkubator, serija subotnjih radionica o aktivizmu, ljudskim pravima, diskriminaciji i korupciji. Također, otvorit ćemo i izložbu povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, a na pretposljednjoj izložbi u ovogodišnjem ciklusu Mladi izlažu izlagat će učenici Škole likovnih umjetnosti Split, kazao je Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Uz nastavak održavanja Grupe uzajamne podrške, Biciklopopravljaonice i ciklusa kratkih eko filmova, poznate su i nove teme Kreativnih petaka te novi termin i tema Književne čajanke. Sajam razmjene korištenih predmeta zbog blagdana Svih Svetih će se iznimno održati drugog, a ne prvog utorka u mjesecu. Četvrti četvrtak u mjesecu rezerviran je za Kavu sa Savjetom mladih na kojoj će u studenom biti prilika za razgovor o novim planovima Savjeta mladih Grada Splita.

Na zadovoljstvo svih zaljubljenika u društvene igre, u studenom ponovo kreće održavanje subotnjih Večeri modernih društvenih igara. Također, Klub Zona ugostit će i četvrti Mediteranski ženski festival na kojem će svi zainteresirani imati priliku poslušati predavanje o odnosu društva prema menstruaciji. Mjesec će završiti uz Živu knjižnicu koja će svima ponuditi priliku da sruše vlastite predrasude o mentalnim poteškoćama i oboljenjima, poručili su iz Info zone te ovim putem pozivaju mlade da sudjeluju u bogatom programu Kluba Zona.

Osim što se može osigurati mjesto za pojedina događanja, na poveznici klubzona.net dostupno je i više informacija o programu događanja.