Poziv za djevojčice koje se žele upoznati s tajnama ženskog nogometa

0

NK Trogir 1912 i ŽNK Marjan pozivaju sve djevojčice da se upoznaju s tajnama ženskog nogometa i dođu u srijedu 19. svibnja u 19 sati na igralište Batarija u Trogiru.

Imamo dosta djevojčica u klubu, želimo povećati broj i pozivamo sve da dođu. Hvala ŽNK Marjanu što nam je pomogao u organizaciji festivala ženskog nogometa. Vjerujem da nijedna djevojčica koja dođe neće zažaliti, kazao je predsjednik NK Trogir 1912 Mario Juranović.
ŽNK Marjan je ovu praksu s jačanjem ženskih sekcija u klubovima u Županiji već pokrenuo u suradnji s GOŠK-om iz Kaštela, uskoro idu i dalje prema Sinju, Imotskom i Makarskoj.
Samo zajednički možemo jačati ženski nogomet, koji krupnim koracima ide naprijed. Sretni smo što u Trogiru već mogu formirati ekipu najmlađih uzrasta, vjerujemo da će ovaj festival doprinijeti omasovljenju ženskog nogometa u Trogiru, a mi u Marjanu smo presretni što smo barem na mali način pripomogli, rekla je predsjednica ŽNK Marjan Matea Bešlić.
Festival ženskog nogometa na Batariji zamišljen je tako da se od 19 do 20 sati održi pokazni trening kojeg će voditi treneri iz Trogira 1912 i trenerice iz Marjana, a u 20 sati djevojčice Trogira odigrat će prijateljsku utakmicu protiv vršnjakinja iz Marjana.