Poziv za prijavu na natječaj ‘Nagrada za volontere i organizatore volontiranja’

0
Foto: pixabay.com

Savjet mladih grada Šibenika organizira petu godinu za redom u Šibeniku dodjelu Nagrade za volontere i organizatore volontiranja. Od 2019. godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije, te se time dodjela nagrada proširila na područje cijele Šibensko-kninske županije.

Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

Savjet mladih Grada Šibenika i Savjet mladih Šibensko – kninske županije poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 06. studenoga do 25. studenoga 2020. godine.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

„O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja bit će održana 4. prosinca 2020. godine u gradskoj knjižnici ”Juraj Šižgorić” s početkom u 18 sati. Pozivamo sve volontere da se prijave i daju svoj doprinos promicanju volonterstva i volonterskih aktivnosti u Šibensko-kninskoj županiji.“, poručuje predsjednik Savjeta mladih grada Šibenika Matej Matić.

Prijave možete slati na info@mladi-eu.hr ili putem pošte na adresu Udruga mladih ”Mladi u EU”,
Prilaz tvornici 41, 22 000 Šibenik. Kontakt: 099 765 68 61 ili matej.matic@mladi-eu.hr