Predstavljanje nove knjižice Mirjane Nazor

0
Foto: PR

U subotu, 18. svibnja u 17 sati održat će se predstavljanje knjižice Male priče 8 Mirjane Nazor u prostorijama Graddskog kotara Blatine – Škrape, Poljička cesta 31.

U predstavljanju će sudjelovati Vesna Relić i autorica. Glazbeni gosti su Goran i Zoran Velić, a moderatorica  Jadranka Matijević.

Priče su vrlo raznolike i primjerene su i djeci i odraslima jer na jednostavan način prenose važne životne poruke. Svaka je priča poput škrinjice. Otvorite, zavucite ruku i otkrijte skriveno sjeme. Potom pustite da ono proklija….

Dr.sc. Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, diplomirala jednopredmentnu psihologiju 1971. godine, 1979. magistrirala i 1987. doktorirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, a povremeno sudjeluje u održavanju predavanja u okviru različitih Liginih projekta. Dopredsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve i članica Građansko etičkog foruma Hrvatske.

Do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani:smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija – prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija – prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.