Premijer Orešković čestitao Uskrs predsjedniku HBK

0
Foto: CROPIX/ Dragan Matic

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković uputio je u subotu uskrsnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije (HBK), nadbiskupu zadarskom mons. Želimiru Puljiću u kojoj je istaknuo kako su posebni  i sveti dani u godini posvećeni povijesti one velike nade koja nam daje snagu i radost, a našim životima puni smisao.  

Posebni  i sveti dani u godini, posvećeni su  povijesti  one velike nade koja nam daje snagu i radost, a našim životima puni smisao.
Ovi trenuci pobjede Svjetla nad Tamom vrijeme su obnove naše odlučnosti da djelujemo u skladu s našom vjerom, da činimo dobro ne samo svojim bližnjima, nego svoj Božjoj djeci, svoj svojoj braći i sestrama u svemu što je ljudsko, naveo je premijer u uskrsnoj čestitki u kojoj je predsjedniku HBK, svim vjernicima, hrvatskim katoličkim biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima poželio da Uskrs bude ispunjen molitvom, mirom i nadom.
U  ime Vlade Republike Hrvatske, želim Vam sretan i blagoslovljen Uskrs! stoji u čestitki predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića predsjedniku HBK, nadbiskupu zadarskom mons. Želimiru Puljiću.

(Hina)