Premijera nove pjesme Matije Cveka ”Blizu” na Radio Dalmaciji

0

Nakon što su se njegove pjesme “Visine” i „Nasloni se“ pokazale kao jedne od najljepših balada u proteklih nekoliko godina, a funky uspješnice “Praviš me ludim”, “Drama” i ”Plaža” oduševile sve one koji vole plesne ritmove – stigla je nova glazbena poslastica Matije Cveka pod nazivom ”Blizu” koju je premijerno predstavio na Radio Dalmaciji.

“Mogu reć’ da je to jedna od najkompliciranijih pjesama koje smo do sad izdali jer sama realizacija te pjesme traje već godinu i pol dana. Dakle, ona je napisana prije tri godine, a zadnjih godinu i pol intenzivno radimo na njoj. Mi ju doduše sviramo i na koncertima i na svirkama i onda se tako ekipa i zakači na pjesmu, evo sad kad je izašla u eter, baš me zanima reakcija na nju” – kazao je Matija.
Veliku podršku u karijeri pruža mu i njegova djevojka, također pjevačica Nika Turković:

“Super se nadopunjavamo. Ja tražim savjet od nje, ona traži moj savjet. Jednostavno si potvrdimo, ako je nešto dobro, dobro je, ako je loše, loše je, tako da nemamo svađa oko ovog kreativnog dijela. Više oko toga ‘jesi li pospremio suđe’?” – rekao je Matija.

Premijera videospota “Blizu” je u ponedjeljak, 28. listopada u 11 sati na Youtube-u.