Priključi se akciji „I bilo srce je član Hajduka“

0
Foto: PR

Humanitarni klub navijača “Bilo srce” i udruga Naš Hajduk pokrenuli su akciju pod sloganom “I bilo srce je član Hajduka”, a čiji je cilj prikupiti sredstva za učlanjivanje štićenika doma Maestral i udruge Srce u HNK Hajduk Split.

Akcija se provodi u sklopu EU projekta “Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja”, u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Splitu, a projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Želja je učlaniti štićenike do Hajdukovog rođendana te im tako omogućiti da postanu dio hajdučke obitelji.

Sudjelovati se može na nekoliko načina:
• uplatom na članski račun HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) ili skeniranjem barkoda (HR8724070001500328042)
Model plaćanja je HR00, a poziv na broj primatelja možete upisati današnji datum u obliku 28012019,
• putem deviznog članskog računa HNK Hajduk Split (s opisom plaćanja Bilo srce) HR0824070001100578690 SWIFT: OTPVHR2X
• direktno u Odjelu za članstvo na Poljudu, radnim danom od 08:00 – 20:00 sati
• na terenskim akcijama učlanjivanjima gdje će biti prisutni djelatnici Odjela za članstvo

Svi donatori koji se uključe u akciju u Odjelu za članstvo će kao prigodnu zahvalu dobiti narukvicu Bilo srce.

Humanitarni klub navijača Hajduka “Bilo Srce” je osnovan s ciljem pružanja pomoći i financijske potpore nezbrinutoj djeci, mladima, siromašnima, socijalno ugroženima i stradalnicima Domovinskog rata, kao i ostaloj djeci i mladeži s posebnim potrebama. Također, cilj je promicanje interesa i razvitka vrijednosti HNK Hajduk Split I KN Torcida Split.

Do sada je organizirano više desetaka akcija među kojima se ističu “Ako si tužan i nemo’š na Poljud doć” te stipendiranje navijača Hajduka.