Program posljednjeg dana GAST-a

0
Foto: logo

Subota, posljednji dan 22. međunarodnog sajma GAST, proteći će u znaku stručnih, edukativnih, ali i atraktivnih i zabavnih događanja.

U 11 sati je humanitarna kuharska revija ‘Gradonačelnički kandidati u kuhinji za udrugu MoSt’. Kuhat će Goran Jugović, Marijana Puljak, Aida Batarelo, Robert Pauletić i Srđan Gjurković. Sva jela koja skuhaju, dijelit će se posjetiteljima uz dobrovoljni prilog koji je namijenjen pomoći radu udruge MoSt.

Nakon toga, od 12.30 do 13.30 sati u organizaciji agencije Vino.like održat će se radionica ‘Mala škola vina Dalmacijavino’ u Sky Boxu Spaladium Arene. Tijekom ove radionice prisutni će se upoznati s osnovama kušanja vina, osnovama vinskog rječnika te će imati priliku naučiti kako prepoznati vino prema vlastitom ukusu i kako ga odabrati u vinotekama.

Nakon programa Pasta Factory (od 13.30 do 15), poznate nutricionistkinja Anita Šupe i savjetnica zdrave prehrane Helena Jakoliš održat će od 16 do 17 sati na Centralnom degustacijskom trgu radionicu ‘Zdravo i slasno bez glutena’. Helena Jakoliš će tom prigodom raditi slasne energetske kuglice, a Anita Šupe će pokazati kako djeci dati povrće skriveno u ukusnim smoothiejima. Kako bi pokazale da bezglutenska jela mogu biti itekako ukusna i raznolika, za posjetitelje i goste GAST-a su pripremile radionicu zdravih i slasnih delicija. Osim toga, s Helenom i Anitom zainteresirani se mogu družiti već od 12 sati na štandu Enzite gdje će imati priliku upoznati vrhunske aparate i potražiti savjete o pripremi hrane.

Za kraj, od 17.30 do 18.30 sati održat će se Barmen show.