Promocija prve knjige zadarskog autora Maria Huljeva

0
Foto: PR

U petak 5. srpnja u 19h u multimedijalnoj dvorani gradske knjižnice u Zadru održat će se promocija prve knjige zadarskog autora Maria Huljeva pod naslovom ”Oči sudbine”.

Knjiga ”Oči sudbine” biografska je priča o najmlađoj europskoj vidovnjakinji – Violeti Burić. Sama knjiga u kratkim crtama prikazuje autorove susrete s Violetom kroz posljednje gotovo četiri godine, njezino odrastanje i fenomen vidovitosti, a glavni fokus knjige su priče hrabrih ljudi koji su s autorom, a samim time i sa svima čitateljima podijelili svoje nevjerovano iskustvo proizašlo iz razgovora s Violetom.

Štivo je to višeg misaonog nivoa i djelo koje otvara vrata rubnih područja znanosti, a čitateljima nudi odgovore na pitanja poput: Je li život isplaniran prije rođenja? Što je predodređeno, a što sami odabiremo, odnosno kreiramo? Što je vidovitost i kako nam osobe s nesvakidašnjim sposobnostima mogu pomoći da se suočimo sa životnim izazovima?

Otkrijte na koji način je nastala knjiga ”Oči sudbine”, odnosno što je inspiriralo autora da se upusti u spisateljske vode. Isto tako mladi pisci imat će priliku porazgovarati s Mariom o procesu izdavanja knjiga. Na promociji će biti i vidovnjakinja Violeta Burić.