Psihomodo Pop u petak nastupa u Čapljini

0

Grupa Psihomodo Pop će nastupati ovoga petka, 28. kolovoza u Čapljini u sklopu „JazFest-a“ s početkom u 19:00 sati.
Psihomodo svoj glazbeni izričaj grade na čvrstim post punk rock temeljima, a od samih početaka im je bila važna odrednica – žestoki i uvjerljivi koncertni nastupi.

„JazFest“ će se po 11. put u našem Gradu održati na već ustaljenoj i dobro poznatoj lokaciji kupališta Jaz u Strugama. Organizatori ističu da su nakon razmatranja situacije koja se događa u državi ali i svijetu ipak odlučili da će se „JazFest“ održati i 2020. godine, te su istaknuli kako će za ovu godinu sprema zanimljiv sadržaj na „JazFest“ u koje se vjerujemo isplati uvjeriti. Uz Psihomodo Pop na festivalu nastupaju Elliot i naš slavni Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli.

Generalni pokrovitelj festivala je Grad Čapljina – gradonačelnik.

Festival već jedanaest godina organiziramo u našem gradu. U početku su to bile male „privatne“ zabave i iz godine u godinu stekli smo jako veliku zainteresiranost publike. Zahvaljujući našem Vinku i svim njegovim dobro poznatim uspjesima ovogodišnji festival obogatiti ćemo i koncertom Psihomodo Pop. Iznimnu podršku dobili smo od Gradske uprave i gradonačelnika dr. Smiljana Vidića kojem ovim putem još jednom zahvaljujemo, a sve vas pozivamo na najbolju zabavu u petak na Jazu – istaknuli su organizatori.

Karte za festival, po cijeni od 10,00 KM moći će se kupiti na sam dan festivala na ulazu.