Puljak preuzeo Split (foto)

0

Ivica Puljak u Splitu je od Andre Krstulovića Opare preuzeo gradonačelničku fotelju. Gradonačelnik Puljak obratio se zaposlenicima Gradske uprave i svojim kolegama.

Od zaposlenika se oprostio Krstulović Opara koji je između ostaloga rekao da ostavlja stabilnu blagajnu odnosno 57 milijuna kuna.  Gradonačelniku Puljku je poručio da “gori za ovaj grad, ali da ne smije izgorjeti”.  Opara će se na jesen posvetiti saborskom mandatu, prijateljima i obitelji.

Gradonačelnik Puljak rekao je da će se prvih 100 dana posvetiti “čišćenju grada”.  Kosture u ormaru ne očekuje, a naveo je i kako bi se čim prije volio sastati s premijerom.

Moja namjera je biti gradonačelnik s dva mandata. Prvi ćemo iskoristiti za modernizaciju grada i tvrtki, u drugom mandatu ćemo realizirati velike projekte poput Kopilice. Mi smo ljudi velikih ambicija, kazao je Ivica Puljak, obraćajući se djelatnicima Banovine.

Krstulović Opara je na kraju, uz zahvalu, poručio zaposlenicima Banovine da služe gradu, prate svoga gradonačelnika i da budu na ponos svim građanima.

– Mi odlazimo, ali imamo poruku: Livaja ostani!