Radovani izabran za predsjednika

0
Foto: hajduk.hr

Predsjednik Skupštine Hajduka Vinko Radovani izabran je za predsjednika Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije. Na toj je dužnosti naslijedio Alojzija Šuprahu koji je podnio ostavku. S 46 glasova za i dva suzdržana, Radovani je izabran na mandat od četiri godine.

Dobio sam gotovo jednoglasnu potporu, što mi je važno jednako kao i činjenica da je gotovo dvije trećine članica Saveza podržalo moju kandidaturu. Glavni ciljevi su vraćanje mira i dostojanstva Savezu, vraćanje transparentnosti u njegov rad i demistificiranje svih uloga, pri čemu prvenstveno mislim na tijela Saveza – predsjednika, Izvršni odbor i Nadzorni odbor, rekao je Radovani nakon izborne Skupštine koja je bila zatvorena za javnost.

Novi predsjednik Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije komentirao je i odnos s Hrvatskim nogometnim savezom. HNS je naš Savez, drugoga nemamo. Moramo spustiti tenzije i krenuti ka partnerskom odnosu s jasnim ulogama i jasnom vizijom. Kao predstavnik Hajduka sam to isticao i u ranijem razdoblju. Partnerski odnos s partnerskim ulogama predstavnika našeg Saveza unutar tijela HNS-a, zaključio je Radovani.