Razbojničke krađe u Zadru

0
Foto: pixabay.com

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje muškom osobom u dobi od 37–godina i ženskom osobom u dobi od 36–godina koje se sumnjiči da su u četvrtak, 05. listopada oko 21.15 sati u Zadru u Ulici Mihovila Pavlinovića iz parkiranog otključanog automobila zagrebačkih registarskih oznaka otuđili torbicu u kojoj se nalazio novac, nakon čega ih je vlasnica, 26-godišnja državljanka Kine, uočila te pokušala spriječiti u bijegu, dok su se oboje tom prilikom otimali u namjeri da se udalje te zadrže otuđene predmete.

Nadalje,  36-godišnjakinju se sumnjiči da je 01. srpnja ove godine oko 13.30 sati u Zadru na predjelu Poluotoka u trgovini, prilikom narušavanja javnog reda i mira, fizički napala trgovkinju koja je tom prilikom zadobila teže tjelesne ozlijede koje su joj naknadno utvrđene u Općoj bolnici u Zadru.

Protiv 36-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Razbojničke krađe i  Teške tjelesne ozlijede, dok se protiv 37-godišnjaka podnosi kaznena prijava zbog Razbojničke krađe, te su jučer nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku policijske uprave.