Reakcije Brbića i Pavasovića-Viskovića na optužbe Marićeva odvjetnika Gredelja

0
Foto: Arhiva

Bivši predsjednik Hajduka Marin Brbić i i bivši predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović Visković u izjavi za RD uzvratili su na optužbe Vladimira Gredelja, odvjetnika pretučenog nogometnog suca Bruna Marića. Gredelj ih je prozvao da su svojim djelovanjem u Hajduku potpirivali mržnju koju je vidio u očima maskiranih napadača koji palicama, bokserima i šipkama u restoranu u Stobreču pretukli Marića.

Gospodin Gredelj nije ozbiljan čovjek pa ni njegove izjave ne mogu biti ozbiljne. Što se tiče samog napada naravno da ga osuđujemo jer fizički napad ni u kojem slučaju nije primjeren.  Međutim izjava gospodina Gredelja pokazuje da on vjerojatno od posljedica udarca ili ne znam već čega očito ne zna što govori. Vidjet ćemo ima li osnove za kakvu tužbu protiv njega, izjavio nam je Marin Brbić.

U izjavi za RD odvjetnik Ljubo Pavasović Visković odbacio je gredeljeve optužbe kao neozbiljne:

Ma radi se o još j ednoj neozbiljnosti mog na žalost kolege Gredelja, jer dovoditi nekoga u kontekst odgovornosti za ovaj napad je preuranjeno i potpuno neozbiljno. Ja jesam imao problem i sa njim i sa gospodinom Marićem. Bio sam prijavljen da sam navodno prijetio. Pred Državnim odvjetništvom i Hrvatskom odvjetničkom komorom je utvrđeno  da tome nije tako i mislim da se na tu temu bog zna što više nema za reći, rekao je Pavasović Visković.