Reci svom čoviku koliko ti fali i razveseli ga slatkim Kraš paketom!

0
Foto: Radio Dalmacija

Proljeće je pokucalo na vrata Dalmacije, ali kava s prijom, balun s ekipom i šetnje u prirodi s familijom su na čekanju. Dolazi nam i Uskrs, a mi u Dalmaciji smo društveni ljudi koji su se odjednom našli u 4 zida.          Filmovi, serije, spiza i pospremanje mogu ubiti vrijeme, al druženje s nama dragom osobom – nema cijenu ni zamjenu.

Svi mi imamo tog nekog tko nam jako fali u izolaciji i prvi izlazak nakon #ostanidoma rezervirali smo baš za njega! Kad ti tooooliko fali…reci mu!! Digni slušalicu i javi se na naš besplatni 0800 0014.
Reci nam tko ti najviše fali u izolaciji i koga jedva čekaš vidjeti! Mi ćemo se, zajedno s Krašom, pobrinuti da ta osoba to i sazna.
Pozdravi susidu s istog kata koji nisi vidila tjednima, spomeni smišnog konobara koji zna kakvu kavu piješ, čestitaj rođendan noni koja je sama, poruči curi koju si tek upozna da je nisi zaboravia…Ukratko, daj dragim ljudima do znanja da su ti bitni i da ih nitko ne može zamijeniti!
Uvjeri nas da ti fale, a mi ćemo ti pomoći da ih razveseliš sa sigurne distance!
Svaki dan izabrat ćemo jedan posebni poziv – onaj najiskreniji, najmaštovitiji, koji ima ono…nešto! I nagradit ćemo ga dostavom slatkog Kraš paketa na kućnu adresu po želji. Naravno, sigurnom i beskontaktnom!

Pokaži ljudima koji ti fale da misliš na njih. Ti ih razveseli toplim riječima, a slatko…prepusti nama!