Regulacija prometa u Splitu

0

Uslijed odigravanja prijateljske i humanitarne rukometne utakmice 5. siječnja s Crnom Gorom u Splitu, bit će na snazi posebna regulacija prometa.

Cestovni promet na dijelovima kod odvojka Put Supavla od kružnog toka na ulazu u Ratnu luku „Lora“ do zapadnog ulaza u brodogradilište (od 5:00 do 15:00 h) i od odvojka Put Supavla prema Spaladium Areni do križanja Puta Supavla sa Zrinsko-Frankopanskom ulicom (od 15:00 do 23:00 h) bit će reguliran.
Građani u dvoranu ulaze na A, B, C i D ulaze te ulaz između A i D sektora, a parkiranje vozila moguće je oko prstena gradskog stadiona Poljud.
Akreditirani novinari imaju poseban Press ulaz pored blagajni Spaladium Arene te im je za utakmicu s Crnom Gorom osiguran vanjski parking na istočnom dijelu Spaladium Arene. Gledatelji s ulaznicama za sektore 207, 208 i 208A isključivo moraju koristiti Hospitality ulaz koji se također nalazi pored blagajni Spaladium Arene.
Ovakva prometna regulacija vrijedi i za sve ostale dane u vrijeme odigravanja utakmica, odnosno za 12., 14. i 16. siječnja.