Ribola povećava plaće

0

ODLUKOM UPRAVE RIBOLA POVEĆAVA PRIMANJA ZAPOSLENICIMA

Kako su i najavili krajem prošle godine, već od ovog siječnja, društvo Ribola povećava primanja svojim zaposlenicima. Nakon isplaćene dodatne nagrade u posljednjem kvartalu prošle godine povodom obilježavanja 30 godina poslovanja i uspješnih rezultata, ova domaća kompanija je odlučila nastaviti s nagrađivanjem zaposlenika.

Već na „bušti“ za siječanj, zaposlenici će imati razlog za zadovoljstvo. Naime, prodavačima u Riboli primanja rastu i do 19%. Osim prodavačima kojima će stopa rasta primanja biti najveća, i ostalim zaposlenicima u maloprodajnoj mreži, logistici i administrativnim službama, primanja rastu ovisno u radnoj poziciji, a u prosjeku 12%. Ukupno će tvrtka dodatno uložiti preko 2 milijuna eura u primanja djelatnika tijekom 2023. godine. Rast će se temeljiti na kombinaciji rasta bruto plaće, te povećanih neoporezivih primanja djelatnika kroz naknade za prehranu, nagrade za radni rezultat i prigodne nagrade.

Tvrtka Ribola osim ulaganja u primanja djelatnika, nastavlja intenzivna ulaganja u razvoj svog poslovanja na području Dalmacije tako da će tijekom 2023. godine otvoriti još 10 prodavaonica od čega najviše na području Zadarske županije.

Svjesni da su temelj uspješnog razvoja svake tvrtke zadovoljni djelatnici, ovom odlukom Uprava Ribole svakako utječe na zadovoljstvo svojih postojećih djelatnika ali ujedno i osigurava interes drugih kandidata koji su u potrazi za zaposlenjem da se priključe timu Ribola. Tijekom svojih 30 godina poslovanja, Ribola se dokazala kao tržišno konkurentan i siguran poslodavac sa stabilnom i za radnike ugodnom radnom okolinom.

Za više informacija o zaposlenju u Riboli, kliknite OVDJE.