Na Rivi akcija ‘Sigurno u školu s HAK-om’

0
Foto: pixabay.com

Hrvatski Autoklub i Autoklub Split tradicionalno organiziraju odgojno-preventivnu akciju ‘Sigurno u školu s HAK-om’, u suradnji s MUP-om, Policijskom upravom Splitsko -dalmatinskom i Zajednicom tehničke kulture Split. Akcija je vezana za početak nove školske godine i namijenjena je djeci i njihovim roditeljima.

Kako se početkom rujna i nove školske godine na prometnicama pojavljuje veći broj djece koja kreću u školu, a pogotovo onih koji prvi put sjedaju za školske klupe, tako će se veliki broj tih novih sudionika u prometu prvi put pojaviti i kao samostalni sudionici prometnih zbivanja.

Akcijom se želi upozoriti javnost i pozvati vozače na pojačan oprez i pažnju u prometu, osobito u blizini škola, vrtića i igrališta.

Manifestacija se organizira u petak, 15. rujna u vremenu od 9:30 do 12 sati na središnjem dijelu Rive. Tu će se postaviti zajednički pultovi s propagandnim materijalom koji će se dijeliti djeci, roditeljima i vozačima, u suradnji s predstavnicima HAK-a, MUP-a i Zajednice tehničke kulture.