RNK Split krenuo za Tursku

0
Foto: Radio Dalmacija

Nogometaši Splita klupskim su autobusom krenuli za Sarajevo, a sutra će zrakoplovom otići u Tursku na glavni dio priprema za proljetnu polusezonu.

Na put je krenulo 27 igrača. To su Danijel Zagorac, Tomislav Duka, Tomislav Adolf Tomić (vratari), Aleksandar Miljković, Mirko Oremuš, Frane Maglica, Nino Galović, Ante Majstorović, Amir Rrahmani, Branko Vrgoč, Jure Obšivač, Maksim Vitus, Ivan Anton Vasilj (braniči), Slavko Blagojević, Luka Grubišić, Kristijan Jakić, Petar Franjić, Marin Roglić, Ivan Pešić, Miloš Vidović, Yoel Barcenas, Mateo Topić, Matej Jukić (vezni igrači), te Dino Špehar, Dražen Bagarić, Antonio Samac i Abdiel Arroyo (napadači).

Odradili smo 15 dana bazičnog dijela, bilo je jako naporno. Momci su pretrčali velik broj kilometara. Moram ih pohvaliti, odradili su taj dio kvalitetno i motivirano. Najvažnije je da nema ozlijeđenih igrača. Odlazak u Tursku za nas je veliki plus, prvenstveno zbog uvjeta za rad koje ćemo tamo imati, ali i kvalitetnih protivnika koji će nam pomoći da spremni uđemo u nastavak prvenstva, rekao je za Radio Dalmaciju trener Splita Goran Sablić izrazivši uvjerenje da Split unatoč brojnim promjenama u igračkom kadru neće biti slabiji u odnosu na jesensku polusezonu.