Sablić novi trener RNK Split

0

RNK Split i Zoran Vulić sporazumno su raskinuli ugovor. Novi trener Splita je Goran Sablić dosadašnji trener juniora.

Nakon deset mjeseci Vulić napušta klub iz Parka mladeži a rastanak je bio u prijateljskom ozračju.
– Zahvaljujem se svima u klubu koji su mi još jednom pružili priliku da budem trener Splita. Jednostavno, zadnjih mjesec dana se nakupilo dosta toga u meni, to nisam bio ja, došlo je do zasićenja i odlučio sam otići. Hvala klubu na ukazanom povjerenju i nadam se da će izboriti mjesto u Europi jer to zaslužuju, Bit ću najveći navijač Splita u budućnosti.

Vulić se osvrnuo se i na svoj drugi mandat u Parku mladeži.
– Mogu biti ponosan na sve što smo napravili, od finala Hrvatskog kupa pa do ovih rezultata na početku sezone koji su nam osigurali mjesto među četiri najbolje ekipe. Uvjeren sam da ova momčad može biti još bolja, a novom treneru želim da ispuni ciljeve, te da pomogne Slavenu i Jozi Žužulu koji se maksimalno daju za ovaj klub – zaključio je sada već bivši trener Vulić.
Goran Sablić će danas odraditi prvi trening a Split u subotu u okviru 12. prvenstvenog kola gostuje kod Osijeka u Gradskom vrtu. Što se Sablića tiče ovo će mu biti drugi dolazak na klupu seniora Splita. U svibnju 2013. godine je vodio dvije prvenstvene utakmice i to također nakon odlaska Vulića.