Sandi Kuplen: Ne znam što bi se trebalo dogoditi da Ultre ne bude iduće godine u Splitu!

0
Foto: ultra-europe-2014-image012

U razgovoru za Radio Dalmaciju direktor prodaje Ultra Europe Sandi Kuplen kazao je da se ovogodišnji Ultra Europe festival, u odnosu na tri prijašnja, razlikuje po stupnju sigurnosti.

Ove su godine puno veći troškovi za sigurnost. Imamo duple ograde, tri puta više zaštitara, a i policija nam je ove godine zaista izašla u susret, kazao je Kuplen i još se jednom zahvalio Gradu Splitu i Splitsko dalmatinskoj županiji. Međutim, do sada nekako još nismo uspjeli uspostaviti dobar dijalog s državom, Ministarstvom turizma i Hrvatskom turističkom zajednicom. Tu bi stvarno željeli malo više pomoći jer mislim da toliko pridonosimo državnom proračunu i toliku promidžbe napravimo za Hrvatsku, da očekujemo veću pomoć od države, kazao je Kuplen.

Neizbježno je i bilo pitanje hoće li Split dočekati i petu Ultru. Trebalo bi se nešto spektakularno dogoditi, nešto iznad naših očekivanja da Ultra ne bi bila iduće godine u Splitu, kazao je Kuplen i dodao da za sada nema indicija da se Ultra opet održi u Splitu.

Kuplen kaže kako je interes za Ultru veliki i da ih kontaktiraju mnogi gradonačelnici velikih gradova iz Europe, jer su svjesni koliko Ultra generira prihoda za jedan grad. Veliki gradovi u Mediteranskom bazenu stvarno nam nude svakakve mogućnosti, samo da bi Ultra došla kod njih, jer bi svi željeli imati takve kvalitetne goste, koji će posjet Ultri produžiti i u ljetovanje, kazao nam je direktor prodaje Ultra Europe Sandi Kuplen..