Sandro Sukno završio karijeru!

0
Foto: Facebook

Nekadašnji najbolji vaterpolist svijeta i kapetan hrvatske reprezentacije Sandro Sukno objavio je da iz zdravstvenih razloga prekida aktivnu igračku karijeru.

Podsjetimo, hrvatskom kapetanu su u jesen 2017. na rutinskom liječničkom pregledu utvrđeni ozbiljni srčani problemi zbog koji se i podvrgao operativnom zahvatu u Clevelandu, početkom 2018. godine. Sve s ciljem i uvjerenjem da će se uskoro vratiti onomu što najviše voli, ali i onomu u čemu je najbolji. Nažalost, ispada da tako neće biti.

Iz tog razloga se Sandro Sukno odlučio na web stranici Hrvatskog vaterpolskog saveza oglasiti priopćenjem za javnost.

Osobito bih se ovim putem želio zahvaliti svima koji su bili dio moje igračke karijere. Svojoj obitelji, suigračima, trenerima i dužnosnicima. Zahvaljujem se navijačima i javnosti na ljubavi kojom sam bio obasut tijekom karijere, ali i na brizi u zadnjih godinu-dvije. Velika hvala liječnicima koji su uprli sve snage ne bi li mi pomogli u željenom povratku u bazen, stoji među ostalim u dopisu.

Zahvaljujem se svim klubovima čiji sam član bio tijekom karijere, osobito matičnom klubu VK Jug CO u kojem sam trenirao posljednju sezonu nadajući se povratku. Hvala Hrvatskom vaterpolskom savezu na pažnji, razumijevanju i punoj podršci koju sam uživao sve minulo vrijeme. Zauvijek ostajem najveći navijač naše hrvatske vaterpolske reprezentacije i hrvatskog sporta, poručuje Sukno.