Sastala se Narodna koalicija

0
Foto: Tomislav Krišto / Cropix

Čelnici Narodne koalicije sastali su se u središnjici SDP-a kako bi dogovorili strategiju za izvanredne parlamentarne izbore. Predstavljanje programa najavili su za idući tjedan.

Već sljedeći tjedan Narodna koalicija predstavlja program. To dovoljno govori o ozbiljnosti kojom razumijemo u kakvom je stanju zemlja i kako mi želimo ozbiljno funkcionirati. Nakon eventualne pobjede na izborima možemo biti puno bolji, brži i efikasniji, izjavio je predsjednik Hrvatske narodne stranke Ivan Vrdoljak.

Sve ono što nije bilo dobro u proteklih pet godina pokušat ćemo ispraviti, a nastaviti ono što je bilo dobro, a toga je bilo, hvala Bogu, puno. Bilo je riječi i gdje je tu mjesto HSS-a kao nove stranke u koaliciji i koji je naš budući doprinos, što možemo napraviti, gdje imamo dovoljno struke. Vrlo smo konstruktivno razgovarali, nećemo se u kampanji baviti drugima već isključivo programima koje ćemo brusiti i, vjerujem, nakon 11. rujna kao hrvatsko društvo krenuti punim jedrima naprijed, dodao je predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak (na fotografiji).

Čelnik SDP-a, vodeće stranke Narodne koalicije, Zoran Milanović, nije bio dostupan za komentar ovog sastanka kojem nije nazočio predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja.