SD županija – Posebna regulacija prometa zbog utrke CRO Race

0
Foto: PR

Povodom održavanja međunarodne biciklistčke utrke CRO Race vozit će se uz privremenu regulaciju prometa na pojedinim cestama u Splitsko-dalmatinskoj županij.

Danas u četvrtak od 12:00 do 17:30 sati na dionici: Okrug Donji- Okrug Gornji-Kaštel Sućurac-Bilice-Lovrinac-Dugi Rat-Omiš- Zadvarje-Šestanovac-Grabovac-Zagvozd- Baška Voda-Brela- baška Voda-Makarska-Podgora-Makarska.

U svojoj trećoj etapi, prolazi kroz grad Makarsku.

Iz Grada obavještavaju građane da se na dan održavanja utrke, u cilju sigurnosti sudionika utrke i građana, uvodi poseban režim prometa u gradu Makarskoj. Na dan utrke biti će zabranjeno zaustavljanje i parkiranja vozila u ulicama Kralja Zvonimira, Obali kralja Tomislava i Franjevački put kao i na parkirališnim površinama parkinga Osejava i nasuprot gradskog groblja u Rupi.

Gore navedenog nadnevka, Grad Makarska omogućuje svim građanima besplatan parking na preostalim slobodnim parkirnim površinama u vlasništvu Grada.

Posebnu regulaciju prometa vršiti će službenici Prometne policije, prometnog redarstva i redari.

Promet gradskim ulicama biti će obustavljen samo u trenutku prolaska biciklista. Cilj treće etape utrke je na gradskoj Rivi u Makarskoj. Dolazak natjecatelja predviđen je za 17 sati.