Senzacija u Mostaru

0

U prvom kolu Konferencijske Europa lige Zrinjski je u Mostaru u drugom poluvremenu okrenuo 0:3 na 4:3 protiv nizozemskog AZ Alkmaara. Dva gola i jednu asistenciju imao je igrač utakmice, bivši član Hajduka Zvonimir Kožulj. Andrija Balić je odigrao prvo poluvrijeme, Kožulj drugo, Tomislav Kiš zadnjih pola sata, Mario Tičinović 70 minuta, a Stipe Radić cijelu utakmicu. Svi su bivši igrači Hajduka, kao i njihov trener Krunoslav Rendulić.

Dinamo je u Zagrebu s 5:1 dobio kazahstansku Astanu. Za počasni gol gostiju asistirao je bivši igrač Hajduka Marin Tomasov.

PAOK, koji je u kvalifikacijama izbacio Hajduk, slavio je u Helsinkiju s 3:2.
U prvom kolu Europa lige Liverpool (LIVERPUL) je u Linzu (LINCU) u drugom poluvremenu okrenuo 0:1 na 3:1 protiv LASK-a za koji je Marin Ljubičić odigrao tri četvrtine utakmice. Ajax i Marseille (MARSEJ) su odigrali 3:3. Za domaće, koji su vodili 2:0 i 3:2, cijelu su utakmicu odigrali Šutalo i Sosa, a Medić je ušao u nadoknadi. Mario Pašalić je odigrao zadnjih 15 minuta za Atalantu koja je s 2:0 dobila Rakow. Za Poljake je Crnac odigrao zadnjih 20 minuta. Borna Barišić je odigrao cijelu utakmicu za Rangers (RENDŽERS) koji je s 1:0 svladao Betis.