Severina “zapalila” rodni Split (foto)

0
Foto: Sonja Dvornik, Damira Kalajžić, Kažimir Škrbić

Samo dan poslije, Severina je dupkom ispunila i virsku rivu, gdje je zatvorila popularnu i tradicionalnu manifestaciju Virsko ljeto.

Nakon što je u ulozi carice Priske zavladala svojim rodnim gradom, Severina je zavladala i pozornicom najpopularnijeg splitskog kluba – Vanilla Bar. Period od dvije godine, koliko je prošlo od njezinog posljednjeg koncerta u Splitu, bio je dovoljan da Splićani pokažu koliko su se zaželjeli svoje omiljene pjevačice, stoga ni ne čudi da je klub bio premali za sve posjetitelje, zbog čega je otvorena pozornica na bazenu ljetne terase, koju je do posljednjeg mjesta ispunilo nekoliko tisuća ljudi. Koncert koji je prštao pozitivnom energijom, sjajnom atmosferom, emocijama, ali i Severininim seksipilom, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Uz dobro poznate hitove poput „Uno momento“, „Brad Pitt“, „Italiana“ te najnovijih – „Sekunde“ i „Silikoni“, obožavatelji su s nestrpljenjem dočekali i one nešto sporije, dalmatinskog štiha –  „Virujen u te“ i „Dalmatinka“, tijekom kojih je nastao prizor za pamćenje.

Čak dva i pol sata trajao je presjek najvećih hitova u kombinaciji sa sjajnom interakcijom s publikom, a ovacije na kraju koncerta svjedoče o neraskidivoj vezi Severine i rodnog joj grada.

Samo dan poslije, Severina je dupkom ispunila i virsku rivu, gdje je zatvorila popularnu i tradicionalnu manifestaciju ‘Virsko ljeto’.