Šibensko-kninska županija bez novih slučajeva

0

Posljednji slučaj zaraze zabilježen je u petak poslijepodne. Ukupno su oboljele 32 osobe, od čega 22 s Murtera, po 3 iz Šibenika i Vodica, 2 iz Tisnog, a po jedna iz Drniša i Skradina.

Na dan 4. travnja 2020. godine u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih od COVID-19. Na Odjelu infektologije hospitalizirano je deset pacijenata pozitivnih na virus SARS-CoV-2. Od jučer je jedna osoba primljena a tri su otpuštene. Tri pacijenta i dalje su na respiratoru u KBC Split. Šest osoba je u karanteni od kojih su četiri državljani Republike Hrvatske i dvoje stranaca.

U posljednja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljene su dvije dojave o kršenju mjera samoizolacije za koje je provjerom utvrđeno da nije bilo kršenja navedenih mjera.

Od jučer je zatvorena za posjećivanje šetnica u kanalu sv. Ante i svi sadržaji u značajnom krajobrazu „Kanal luka“. Odluka je donesena kako bi se tijekom pandemije koronavirusa osigurale nužne mjere zaštite posjetitelja.

I dalje apeliramo na stanovništvo da poštuju sve mjere i preporuke struke, budite odgovorni, ostanite doma jer samo tako čuvate svoje i zdravlje svojih bližnjih, poručili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.