Solana Nin otvara vrata posjetiteljima

0
Foto: Facebook

Solana Nin i ovoga ljeta jednom poziva posjetitelje na Dan otvorenih vrata koji će se održati, u petak, 23. lipnja od 8 do 20 sati.

Posjetitelji će do kasnih večernjih sati uživati u besplatnim obilascima uz stručno vodstvo. Muzej soli i suvenirnica otvorit će također svoja vrata cijeli taj dan, u vremenskom razdoblju od osam sati ujutro do 22 sata navečer.

Bit će to prvi od ukupno šest Dana otvorenih vrata za posjetotelje tijekom ljetne sezone 2017., a idući su : 6. srpnja, 20. srpnja, 17. kolovoza, 31. kolovoza te 14. rujna.

Posjetitelji će moći uživati u bogatom asortimanu sa soli te probati nove proizvode džem s cvijetom soli, med s cvijetom soli i sladoled s cvijetom soli.

Posjetitelji mogu posjetiti i našu Kuću soli, čije je unutrašnjost obložena solju.

Budući park Solane zauzima područje koje privlači jako velik broj ptica, posebice ugroženih vrsta, posjetiteljima nudi se i besplatno promatranje ptica, što je posebno zanimljivo amaterima, ali i profesionalcima u svijetu ornitologije.

Pozivamo vas na ovaj jedinstveni događaj, budite dio tradicije, oživimo je i čuvajmo je i za buduće generacije, baš onako kako su je naši stari čuvali 1.500 godina za nas danas, pozivaju iz Solane Nin.