Solin: Muškarac ozlijeđen nožem, napadač svladan i uhićen

0
Foto: pixabay.com

U četvrtak  11.travnja 2024.godine, oko 21:45 sati zaprimljena je informacije o ozljeđivanju muškarca na području Solina.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su utvrdili da ga je oštrim predmetom ozlijedio njemu poznati muškarac koji se nalazio u dvorištu blizu mjesta događaja. Kada je muškarac koji se dovodi u vezu s ozljeđivanjem uočio policijske službenike započeo je vikati i odbijao je postupiti po izdanoj naredbi policijskih službenika da se smiri i dopusti da mu se stave sredstva za vezivanje.

Obzirom da je odbijao postupiti po izdanoj naredbi policijskih službenika, nad njim su uporabljena sredstva prisile-tjelesna snaga i sredstva za vezivanje, uhićen je i doveden u službene prostorije. Utvrđeno je da se nalazi pod utjecajem alkohola.

Oštećenom je pružena liječnička pomoć, zadržan je u bolnici, utvrđeno je da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu ramena i ruke. Na mjestu događaja je obavljen očevid na kojem je pronađen nož i u tijeku je kriminalističko istraživanje, priopćila je splitska policija