Solin: U subotu radovi na Putu mira

0
Foto: pixabay.com

U subotu 28. studenog 2020. od 7:00 sati privremeno se zatvara dio Ulice Put mira u Mjesnom odboru Priko vode, zbog izvođenja radova na vodovodnom priključku vrtića i škole Priko vode.

Od 07:10 sati do završetka radova autobusi na liniji broj 10 (Japirko-Trajektna luka-Japirko) će prometovati dijelom izmijenjenom trasom na sljedeći način:

– iz smjera Splita preko Dračevca prometuje Matoševom ulicom, skretanjem desno u Hektorovićevu ulicu, te potom desno u Ulicu Marka Marulića, te Ulicom Petra Krešimira IV skreće lijevo u Matoševu ulicu i opet lijevo do okretišta na Japirku
– iz smjera Japirka prema Splitu prometuje preko Matoševe, desno u Ulicu Petra Krešimira IV, lijevo u Ulicu Marka Marulića, lijevo u Hektorovićevu, a zatim uobičajenom trasom

Planirani završetak radova je isti dan, oko 11:00 sati, kada će se i autobusi vratiti na uobičajenu trasu.

 

Obavijest o početku radova na rekonstrukciji dijela Ulice don Petra Peroša
Zbog iznimno lošeg stanja prometnice, u ponedjeljak 30. studenog 2020. godine, započinju radovi na rekonstrukciji dijela Ulice don Petra Peroša u Mjesnom odboru Mravince, i to od caffe bar-a Gracija do kućnog broja 137., izvođač radova je tvrtka Bartulin iz Tugara.
Za vrijeme trajanja radova (rok 30 dana), prometnica će biti u cijelosti zatvorena.

Slijedom navedenog iz Grada Solina mole za razumijevanje stanovnika te se preporučuje korištenje alternativnih prometnih pravaca.