Sonus festival opet uvršten u 10 najboljih svjetskih festivala

0
Foto: sonus-festival.com

Jedan od najvećih svjetskih medija kad je u pitanju elektronska glazba, uvrstio je drugu godinu zaredom Sonus festival među 10 najboljih svjetskih festivala koje treba posjetiti u kolovozu. Cijela techno scena bruji o ovogodišnjem nadolazećem Sonusu, od Ibize do Berlina, te festival iako postoji samo 4 godine, već uživa veliku podršku svjetskih medija i publike.

Ove godine na Sonusu, u 5 dana i 5 noći festivala, nastupit će oko 70 inozemnih i domaćih DJa: Mariano Mateljan, Oliver Koletzki, Adam Beyer, Monika Kruse, Marco Carola i mnogi drugi.
U klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso, od 21. do 25. kolovoza na plaži Zrće, očekuje se nekoliko tisuća gostiju iz cijelog svijeta te ono što je najbitnije, puno ljubitelja elektronske glazbe iz Hrvatske i regije.

Cijena ulaznice za sve posjetitelje iz naše regije je povlaštena, još povoljnija nego prošle godine i iznosi 440 kn. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004 ili na Entrio prodajnim mjestima https://www.entrio.hr/outlets.