Splićani oduševljeni ponudom restorana, pogledajte delicije koje vas čekaju po super cijenama

0

Manifestacija „20 dana splitskih restorana“, u sklopu drugog Mjeseca gastronomije, traje od 14. listopada do 5. studenoga, a brojni Splićani već su se uvjerili u izvrsnu ponudu, koju su splitski ugostitelji pripremili kako bi počastili sugrađane te potaknuli lokalnu gastronomsku scenu – van sezone.

„Štorije o’ spize su svakako odličan koncept, kojim želimo privući domaće goste da, po simboličnoj cijeni od 25€, probaju nešto drugačije, a opet pristupačno i vrate se u restorane tokom hladnijih dana.“ – poručio je Ivan Temšić, pobjednik showa ‘Masterchef’, koji je nedavno otvorio restoran eVala 1903 na Matejuški.

Jedan od restorana koji se uključio u inicijativu je i novootvoreni Boiler, smješten na vrhu Marmontove ulice, koji nudi meni u tri slijeda za 20€:

„Ovakve priče u organizaciji Turističke zajednice grada Splita potrebne su za produžetak turističke sezone, ali što je najvažnije i za povratak Splićana u restorane, jer im se pruža prilika da, u našem slučaju – sve do kraja godine, otkriju nova mjesta za druženje.“ – poručuje Marko Đurašević, glavni kuhar Boiler Arts & Culture-a, koji je otvoren na nekadašnjoj lokaciji kultne zalogajnice Bastion:

„Želimo ponuditi gradu Splitu i Splićanima jedinstven ambijent, dostojan 21. stoljeća, u kojem, po pristupačnim cijenama, mogu uživati u spoju vrhunske gastronomije, umjetnosti i glazbe.“ – zaključio je Đurašević.

Uz eVala 1903 i Boiler, u manifestaciju „20 dana splitskih restorana“ su se uključili i Dujkin dvor, Tinel Trattoria, BAZA, Zinfandel, Restoran Corner, Olive Tree, Kadena, SidiBar, Pandora Greenbox, Corto Maltese, Bepa, Konoba Korta, Konoba Varoš, Restoran Laf i Uje Oil Bar.

Detaljan opis menija i cijena, koji se nude u svakom od navedenih objekata, možete pronaći klikom na ovu poveznicu, jer čarobna splitska jesen upravo poziva na nezaboravni ručak ili večeru u centru grada!