SPLIT DOBIO INTERLIBAR U JOKERU!

0

Dok u Zagrebu traje Interliber, U Splitu se otvorio Interlibar!

Splitski sajam knjiga, duhovito nazvan Interlibar, suorganiziraju lanac knjižara Hoću knjigu i shopping centar Joker, a trajat će od 10. do 19. studenoga – dulje negoli njegova zagrebačka inačica. Namjera je, kažu organizatori, da sajam Interlibar postane redovita godišnja manifestacija na kojoj će se gosti moći upoznati s aktualnim književnim i publicističkim naslovima te opskrbiti dobrom literaturom po povoljnijim cijenama. A uz samu sajamsku djelatnost, iduće bi godine Interlibar svoju ponudu mogao dopuniti i književnim događanjima, promocijama, čitanjima…

Splitski će sajam knjiga, iako opsegom puno manji, svim ljubiteljima knjige ići „na ruku“ pa će se knjige svih izdavača u Hrvatskoj moći kupiti s popustima od 10 do čak 50 posto, ali u ograničenim količinama. Zanimljivo je da će sadržajem splitski Interlibar ići u korak sa starijim bratom, pa će na sajmu u Jokeru biti prilike za povoljniju kupnju i nekih novih naslova koji se tradicionalno izdaju baš uoči Interlibera kako bi bili promovirani pred najaktivnijom i najzainteresiranijom knjiškom publikom. Organizatori s ponosom kažu kako će njihovi popusti vrijediti čak tjedan dana dulje od zagrebačkih.

Strani naslovi, pa i oni hit naslovi koji još nisu prevedeni na hrvatski, također će biti na akciji od 10 posto, što je još jedan kuriozitet splitskog Interlibra. Ne manje važno, svi će kupci na sajmu dobiti i poseban letak uz koji će tijekom 11. i 12. mjeseca moći ostvariti popust na asortimanu poklona u knjižari Hoću knjigu.

Stoga, puno je razloga da se od 10. do 19. studenoga prošetate Jokerom i pronađete knjigu za sebe jer, kako kažu pametni ljudi, knjiga je čovjekov najbolji prijatelj.