Split: Peta promocija magistara forenzike

0
Foto: PR

U petak, 5. travnja 2019. na Sveučilištu u Splitu, Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti održana je 5. promocija magistri / magistara forenzike. Na prigodnoj svečanosti zaslužene diplome dobilo je 60 magistri / magistara forenzike koji su na Sveučilištu u Splitu, Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti završili jedan od sljedeća četiri studijska modula diplomskog sveučilišnog studija „Forenzika“: Istraživanje mjesta događaja, Forenzična kemija i molekularna biologija, Forenzika i nacionalne sigurnosti te Financijsko – računovodstvena forenzika.

Svečanost promocije započela je himnom Republike Hrvatske nakon koje su se novim magistrama / magistrima forenzike, njihovoj rodbini i prijateljima te uzvanicima, obratili izv. prof. dr. sc. Goran Kardum, prorektor Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Dragan Primorac, zamjenik pročelnika te prof. dr. sc. Ivica Filipović, pročelnik Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti.

Ovom su prigodom, osim diploma novoj generaciji magistri / magistara forenzike, dodijeljena i priznanja u vidu pohvalnica najboljim studentima, nastavnicima i suradnicima, najboljim autorima znanstvenih radova i najboljem voditelju najuspješnijeg projekta. Naposljetku, dodijeljena su još dva priznanja – jedno, u vidu pohvalnice za izuzetno zalaganje nenastavnom osoblju te drugo, u vidu zahvalnice zaposlenici Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti povodom skorašnjeg odlaska u mirovinu.