Split: Predstavljene Melodije Jadrana

0

Predstavljen je program program nove manifestacije Melodije Jadrana koja će se održati u Splitu od 23. do 25. lipnja ove godine u Galeriie Meštrović.Direktor manifestacije Tomo Mrduljaš rekao je da nije riječ o još jednom festivalu već trodnevnoj reviji s različitim programima.

Trudili smo se stvarno obuhvatiti sve i ponosan sam što su se odazvala najveća imena hrvatske glazbene scene. Ja mislim da ovaj grad zaslužuje puno glazbe i trudili smo se osmisliti program gdje mislimo da bi svatko mogao naći nešto za sebe, kazao je Mrduljaš
Neno Belan kao umjetnički producent predstavio je program: Zahvalan sam svima koji su se odazvali a svi koje smo pozvali su se stvarno odazvali. Ima 20-ak izvođača, ali neće biti toliko pjesama jer imamo i dueta, ali nećemo sada otkrivati još duete. Nema nikakvih nagrada, nema nikakve zle krvi, svi ćemo zajedno uživati .

Evo i programa manifestacije:

23. lipanj – MISA MEDITERANA  Tončija Huljića i Hane Huljić

24. lipanj – TBF ACOUSTIC

25. lipanj – HIT LJETA – Finalna večer bit će večer novih, ranije neobjavljenih skladbi različitih glazbenih stilova najpriznatijih izvođača

Izvođači koji će na finalnom danu predstaviti svoj novi hit ljeta su: Zorica Kondža, Jelena Rozga, Petar Grašo, Nina Badrić, Doris Dragović, Neno Belan, Tedi Spalato, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Matija Cvek, Giuliano, Jacques Houdek, Mia Dimšić, Marko Tolja, Goran Karan, Hari Rončević, Lorena, Jole, Rišpet, Ivica Sikirić Ico, Domenica, Pavel, Nataša Janjić, Ivo Perkušić, Elis Lovrić, klapa Kampane, Adi Šoše i Ivan Ive Županović.

Tomo Mrduljaš inače je Splitski festival vodio od 2006. godine, no on od ove godine organizaciju je  preuzela tvrtka Wolfman j.d.o.o., na čelu sa Stevom Vučkovićem Stivijem, koja je pobijedila na natječaju Grada Splita i Turističke zajednice Grada Splita. Dodajmo i da se Melodije Jadrana preklapaju sa Splitskim festivalom, koji će se ove godine održati od 23. 6. do 25. 6. i od 29. 6. do 2. 7.